top of page
Untitled.jpg

WELKOM BIJ TENNISKAMP AEMSTELBURGH 2024

De leukste tenniskampen van Amstelveen

tenniskamp Aemstelburgh is een uniek tenniskamp dat kinderen in staat stelt te groeien en zich te ontwikkelen wanneer ze nieuwe vaardigheden en interesses ontdekken. Het streeft naar een veilige, ervaringsrijke omgeving die zal leiden tot ongelooflijke avonturen, educatie in een multi sportkamp met tennis als thema.

OVER TENNISKAMP AEMSTELBURGH

De tennisweek voor uw kind.

Bij de tenniskampen van Aemstelburgh bieden we de ultieme zomerervaring. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende programma's. We zijn trots op onze behulpzame en zorgzame omgeving waarin kinderen van alle leeftijden nieuwe activiteiten kunnen proberen en zichzelf uit kunnen dagen in een veilige omgeving. Lees hieronder meer over tenniskamp aemstelburgh of neem contact met ons op voor meer informatie.

Image by Aaina Sharma

ONS PROGRAMMA

Variabel, educatief en voor alle leeftijden

Het dagelijkse programma van tenniskamp Aemstelburgh brengt drukke en leuke activiteiten in evenwicht met vrije tijd om te genieten met tennisvrienden. Of het nu gaat om het leren van een nieuwe vaardigheid of het deelnemen aan een leuke wedstrijd, wij bieden voor iedereen iets leuks aan om van te genieten.

Programma dag voorbeeld:
0900 ontvangst
0915 Warming up
1030 tennistraining
1230 lunch
1430 activiteit
1630 eindspel
1645 player of the day
1700 afscheid

Boy Holding Racket

TENNIS

Minimaal 15 uur per week tennis. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers ervaart uw kind de gehele week een programma waar slagen en technieken worden getraind. Ook voor de beginnende tennisser een leuke start om kennis te maken deze sport

FUN

Naast het tennis worden er andere sporten beoefend. Zo gaan we onder andere bowlen, Jumpen, poldersporten en nog veel meer. Kamp sociaal organiseert in het Amsterdamse bos naast het tennis uitdagende sporten, estafettes, hindernisbanen en nog veel meer!

Image by Artem Kniaz
Watermeloen eten

ETEN EN DRINKEN

Aan alles wordt gedacht. Van de lunches tot de gezonde snacks tussendoor. U kunt aangeven of u kind lijdt aan allergieën en daar wordt rekening mee gehouden.

DATA + KOSTEN

MEI TENNISKAMP

Data: maandag 29 april t/m woensdag 1 mei. (3 dgn)

Tijd: 0900 - 1700

Kosten: € 175,- leden € 205- niet leden

Inschrijven tot: 20 april.

JULI ZOMERKAMP

Data: maandag 22 t/m 26 juli (5 dgn)

Tijd: 0900 - 1700

Kosten: € 290,- leden € 340,- niet leden.

Inschrijven: tot 10 juli.

AUGUSTUS ZOMERKAMP

Data: maandag 26 t/m 29 aug (4 dgn)

Tijd: 0900 - 1700

Kosten: € 235,- leden € 340,- niet leden.

Inschrijven: tot 15 aug.

Euro
sitlylo.jpg

ONZE TROTSE SHIRTSPONSOR

Oppaswerk en oppas in je buurt

bottom of page